Predstavitev projekta dozidave mariborskega arhiva - Reichenberg, Bogdan (1992)
Projekt dozidave mariborskega Pokrajinskega arhiva je poizkus spajanja splošnih teoretičnih kriterijev o lokaciji tovrstnih objektov in praktičnih zahtev arhivske zgradbe.
The project of an annexe to the building of the Regional Archives Maribor is an attempt of joining general theoretic criteria about the location of such objects to practical demands which represents an archives building.
Referati z: 14. posvetovanje o strokovnih in tehničnih vprašanjih v arhivih, Radenci, 25.3 - 28.3 1992.
Zusammenfassung.
Keywords: arhitektura -- arhivi