Food composition and nutrition tables = Die Zusammensetzung der Lebensmittel : Nährwert-Tabellen = La composition des aliments tableaux des valeurs nutritives /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Souci, Siegfried Walter, 1904- (Author), Fachmann, W. (Author), Kraut, Heinrich, 1893- (Author)
Corporate Authors: Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie., Bundesministerium für Ernährung, Landwirtschaft und Forsten (Federal Republic of Germany).
Drugi avtorji: Scherz, Heimo. (Compiler), Senser, Friedrich. (Compiler)
Format: Knjiga
Jezik:English
Izdano: Stuttgart : Boca Raton ; London : Medpharm ; CRC, 2000.
Izdaja:6th rev. and completed ed. / compiled by Heimo Scherz, Friedrich Senser.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si