Der Honig : Sein Wesen, Werden und Wert, sovie die Grundzüge seiner Untersuchung : für Forscher, Imker und Verbraucher /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Zander, Enoch, 1873-1957. (Author), Koch, Albert. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:German
Izdano: Stuttgart : E. Ulmer, cop. 1927.
Serija:Handbuch der Bienenkunde in Einzeldarstellungen ; 6
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00822nam a2200193 i 4500
001 1024006223
003 SI-MaCOB
005 20151007000000.0
008 080729s1927 gw a f|f |||1 ||ger c
040 |a CZS  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
080 |a 638  |2 do 4. izd. 
100 1 |a Zander, Enoch,   |d 1873-1957.   |4 aut 
245 0 0 |a Der Honig :   |b Sein Wesen, Werden und Wert, sovie die Grundzüge seiner Untersuchung : für Forscher, Imker und Verbraucher /   |c von Enoch Zander und Albert Koch.  
260 |a Stuttgart :   |b E. Ulmer,   |c cop. 1927. 
300 |a 143 str. :   |b ilustr. ;   |c 22 cm.  
490 0 |a Handbuch der Bienenkunde in Einzeldarstellungen ;  |v 6 
504 |a Kazalo.  
650 0 4 |a čebelarstvo  |x čebelji proizvodi  |x med  |x fizikalne lastnosti  |x kemične lastnosti  |x pridobivanje  |x hranilna vrednost.  
700 1 2 |a Koch, Albert.   |4 aut