Kletarstvo v gostinstvu in temelji vinogradništva /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Zupanič, Ivo. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Kmečka knjiga,
1954.
|
Teme: |
vinska trta
> sorte
> podlage
> bolezni
> kletarstvo
> vinska posoda
> zakonski predpisi
> gostinstvo
|
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Handbuch für den Fass- und Weinküfer und die Kellerwirtschaft : praktischer Ratgeber für das Böttcher-, Schäffler- und Weinküfer - Handwerk sowie Beschäftigte der Wein-, Süssmost- und Brennereibetriebe /
Izdano: (1961) -
Sorte in podlage vinske trte : ilustrirani prikaz trsnega izbora za Slovenijo /
od: Hrček, Lojze., et al.
Izdano: (1996) -
Bereitung und Pflege des Weines /
od: Schätzlein, Chr.
Izdano: (1945) -
Grundlagen für die Düngung der Reben : in Zusammenarbeit mit der Commission romande des fumures, sous-commission viticole, der Ingenieurschule Changins und dem Institut für biologischen Landbau /
od: Spring, J. L., et al.
Izdano: (2003) -
Ugotavljanje lastnosti refoška in rdečepecljatega refoška na različnih podlagah : diplomska naloga /
od: Benčič, Anica.
Izdano: (1981)