Vrednotenje antioksidativnega potenciala naravnih učinkovin in primerjava s sintetičnimi antioksidanti = Evaluation of the antioxidant potential of natural compounds and comparison with synthetic antioxidant /
Shranjeno v:
Main Authors: | Boškoski, Nina. (Author), Knez, Željko. (Author), Škerget, Mojca. (Author) |
---|---|
Format: | Book Chapter |
Jezik: | Slovenian English |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Applied biocatalysis |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Antioxidant activity of mandarin (Citrus reticulata) peel /
od: Tumbas, Vesna., et al. -
Primerjava metod za določanje antioksidativnih aktivnosti sintetičnih in naravnih antioksidantov : diplomsko delo [univerzitetnega programa] /
od: Vnučec Popov, Tanja.
Izdano: (2004) -
Antioksidanti in prehrana /
od: Knez, Željko., et al. -
Določanje antioksidativnega potenciala grozdnega soka, pešk in pulpe sorte 'Gamay' ter analiza možnosti uporabe : magistrsko delo /
od: Sever, Slavko, agronom.
Izdano: (2022) -
Spektrofotometrične metode za določanje antioksidativnosti spojin, namenjenih obdelavi tekstilnih materialov = Spectrophotometric methods for antioxidative properties determination of compunds for textile material's use /
od: Šauperl, Olivera., et al.