Odnos študentov Ekonomsko-poslovne fakultete do ekološke pridelane hrane = Relation of students from Economic and Business Faculty to the organic food : magistrsko delo /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Matijec, Sergeja. (Author) |
---|---|
Drugi avtorji: | Mumel, Damijan. (Thesis advisor) |
Format: | Thesis Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Maribor :
[S. Matijec],
2016.
|
Teme: | |
Online dostop: | https://dk.um.si/Dokument.php?id=107092 |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Kakovost ekološke hrane v primerjavi s konvencionalno : prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 /
od: Bavec, Martina. -
Dileme ponudbe ekološko pridelane hrane v gastronomiji : predstavitev na simpoziju o pomenu ekološke hrane v okviru CRP "Ekološka živila v gastronomiji" - (EKO-GASTRO), Maribor, Ekonomska poslovna fakulteta Univerze v Mariboru, 23. 2. 2017 /
od: Lebe, Sonja Sibila. -
Fenomen ekološko pridelane hrane in njen pomen za slovenske potrošnike : diplomsko delo visokošolskega strokovnega študija Organizacija in management poslovnih in delovnih sistemov /
od: Pažin, Lucija.
Izdano: (2018) -
Ponudba ekološke hrane na kmetijah z dopolnilno dejavnostjo turizem na kmetiji : predstavitev v okviru dogodka v organizaciji Katedre za ekološko kmetijstvo, poljščine, vrtnine in okrasne rastline FKBV in Inštituta za ekološko kmetijstvo "Aktualno na področju ekološkega kmetijstva 2019, Pivola, 25. 01. 2019 /
od: Robačer, Martina. -
Nove forme hrane na tržištu : Nova hrana i organski proizvedena hrana /
od: Begić-Akagić, Asima., et al.
Izdano: (2005)