Preizkušanje korozijske odpornosti nekaterih nerjavnih jekel med fermentacijo probiotičnega napitka
V zadnjih letih proizvajalci hrane posvečajo veliko pozornost proizvodnji zdravju varne prehrane. Zakonodaja postaja vse bolj zahtevna, zato so aktualne proizvodne tehnologije, ki dajejo najkakovostnejše produkte in imajo najmanjši možni vpliv na okolje. Zelo pomembna med prehrambenimi industrijami...
Shranjeno v:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Software Book Chapter |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Slovenski kemijski dnevi 2008, Maribor, 25. in 26. september 2008 |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Vzdrževanje sistema
Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.
Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: