Preizkušanje korozijske odpornosti nekaterih nerjavnih jekel med fermentacijo probiotičnega napitka

V zadnjih letih proizvajalci hrane posvečajo veliko pozornost proizvodnji zdravju varne prehrane. Zakonodaja postaja vse bolj zahtevna, zato so aktualne proizvodne tehnologije, ki dajejo najkakovostnejše produkte in imajo najmanjši možni vpliv na okolje. Zelo pomembna med prehrambenimi industrijami...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Pečar, Darja. (Author), Goršek, Andreja, 1961- (Author), Slemnik, Mojca. (Author)
Format: Software Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Slovenski kemijski dnevi 2008, Maribor, 25. in 26. september 2008
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si