Inaktivacija črne kvasovke Hortaea werneckii s superkritičnim ogljikovim dioksidom Inactivation of black yeast Hortaea werneckii by supercritical carbon dioxide /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Čolnik, Maja. (Author), Primožič, Mateja, 1975- (Author), Gunde-Cimerman, Nina. (Author), Zalar, Polona, 1971- (Author), Knez, Željko. (Author), Leitgeb, Maja. (Author)
Format: Software Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Slovenski kemijski dnevi 2011, Portorož, 14-16 september 2011
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si