Biogeni amini : končno poročilo projekta M-FRESH-SENS : trajanje projekta: predvideno: 01.09.2009 do 31.08.2012 (36 mesecev); odobreno: 01.03.2010 do 31.08.2012 (30 mesecev) /
Biogeni amini (BA) so organske baze, ki nastajajo zaradi mikrobiološke aktivnosti v prehrambenih izdelkih z visoko vsebnostjo proteinov (mesni in mlečni izdelki, ribe itd.). Zaradi njihovih fizioloških in toksikoloških učinkov, predstavlja prisotnost BA v hrani potencialno zaskrbljenost za zdravje l...
Shranjeno v:
Main Authors: | , , , , , , , , , |
---|---|
Corporate Authors: | , , , |
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
[Maribor :
IOS d.o.o.,
2012]
|
Serija: | E!4961. Eureka M-FRESH-SENS
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Vzdrževanje sistema
Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.
Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: