Biogeni amini : končno poročilo projekta M-FRESH-SENS : trajanje projekta: predvideno: 01.09.2009 do 31.08.2012 (36 mesecev); odobreno: 01.03.2010 do 31.08.2012 (30 mesecev) /

Biogeni amini (BA) so organske baze, ki nastajajo zaradi mikrobiološke aktivnosti v prehrambenih izdelkih z visoko vsebnostjo proteinov (mesni in mlečni izdelki, ribe itd.). Zaradi njihovih fizioloških in toksikoloških učinkov, predstavlja prisotnost BA v hrani potencialno zaskrbljenost za zdravje l...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Korent Urek, Špela. (Author), Turel, Matejka. (Author), Lobnik, Aleksandra. (Author), Gutmaher, Andreja. (Author), Ribič, Alenka, 1966- (Author), Frančič, Nina. (Author), Nedeljko, Polonca. (Author), Viltužnik, Branka. (Author), Soršak, Eva. (Author), Kelc, Alenka. (Author)
Corporate Authors: IOS (Maribor). (Performer), Perutnina Ptuj d.d. (Ptuj). (Performer), STCRC. (Performer), BBOX. (Performer)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: [Maribor : IOS d.o.o., 2012]
Serija:E!4961. Eureka M-FRESH-SENS
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si