Experimental verification of the softening of the pork using underwater shock waves generated by wire electrical discharges

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Shimojima, Ken. (Author), Higa, Osamu. (Author), Higa, Yoshikazu. (Author), Takemoto, Ayumi. (Author), Iyama, Hirofumi. (Author), Yasuda, Atsushi. (Author), Watanabe, Toshitaka. (Author), Tanaka, Shigeru. (Author), Fukami, Ran. (Author), Vesenjak, Matej. (Author), Ren, Zoran. (Author), Itoh, Shigeru. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:English
Teme:
Online dostop:https://www.scientific.net/MSF.910.176
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si

Internet

https://www.scientific.net/MSF.910.176