Food culture in Slovene urban inns and restaurants between the end of the nineteenth century and World War II /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Godina-Golija, Maja. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:English
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Eating out in Europe
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00747naa a2200181 ib4500
001 21505069
003 SI-MaCOB
005 20040608000000.0
008 031117s2003 xxu|||||||||||||| ||eng c
040 |a SAZU  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
080 |a 641 
100 1 |a Godina-Golija, Maja.   |4 aut 
245 0 0 |a Food culture in Slovene urban inns and restaurants between the end of the nineteenth century and World War II /   |c Maja Godina-Golija.  
300 |a Str. 125-135 :   |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 135.  
653 0 |a zgodovina  |a prehrana  |a način življenja  |a 19. st.  |a etnologija 
653 0 |a ethnology  |a history  |a nutrition  |a way of life  |a 19th cent. 
773 0 |t Eating out in Europe  |d Oxford ; New York : Berg, 2003  |w 21500717  |z 185973635X  |g Str. 125-135