Evaluation of calcium carbonate in eggshells using thermal analysis
Shranjeno v:
Main Authors: | Kristl, Matjaž. (Author), Jurak, Sabina. (Author), Brus, Maksimiljan, 1977- (Author), Sem, Vilma. (Author), Kristl, Janja. (Author) |
---|---|
Format: | Book Chapter |
Jezik: | English |
Teme: | |
Online dostop: | http://www.estac12.org/ |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
ESTAC12 |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Evaluation of calcium carbonate in eggshells using thermal analysis
od: Kristl, Matjaž., et al. -
Uporaba termogravimetrične analize pri določanju lastnosti jajčnih lupin glede na način vzreje kokoši : magistrsko delo /
od: Jurak, Sabina.
Izdano: (2019) -
Results of chemical analyses of calcium carbonate scale /
od: Simonič, Marjana.
Izdano: (2017) -
Učinek dodajanja morskih školjk Ostrea na trdnost jajčne lupine : diplomsko delo = The Effect of seashell grit Ostrea on egg-shell strenght : graduate thesis /
od: Šega, Vesna.
Izdano: (2004) -
Suspenzija oborjenega kalcijevega karbonata specifičnih površinskih lastnosti : patent št. 22624, 30. 04. 2009 /
od: Klinar, Dušan, 1957-
Izdano: (2009)