Izolacija antioksidativnih komponent iz rožmarina /

Pod vplivom kisika pride v maščobah do procesa avooksidacije nenasičenih maščobnih kislin, kar povzroči kvarjenje maščob in s tem bistveno zmanjšanje njihove prehrambene in fiziološke vrednosti. Proces avtooksidacije upočasnimo z dodatkom antioksidantov in tako maščobam podaljšamo rok uporabnosti. P...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Rižner Hraš, Andreja. (Author), Knez, Željko. (Author), Bauman, Davorin. (Author), Murko, Stanislav. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:Slovenian
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Zbornik referatov s posvetovanja
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si