Čokolada kot hrana in zdravilo /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Kapš, Peter, 1938- (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Novo mesto : Grafika, 2005 :
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00673cam a2200193 i 4500
001 222324736
003 SI-MaCOB
005 20071205000000.0
008 050922s2005 xv ||||f| |||| ||slv c
020 |a 9619168801 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
080 |a 615.3 
100 1 |a Kapš, Peter,   |d 1938-   |4 aut 
245 0 0 |a Čokolada kot hrana in zdravilo /   |c Peter Kapš.  
260 |a Novo mesto :   |b Grafika,   |c 2005 :   |f (Vesel)  
300 |a 137 str. 
500 |a BSDOCID131650.  
650 0 4 |a higiena prehrane  |x zdravilnost  |x čokolada  |x poživila  |x načini zdravljenja.  
650 0 4 |a živilska tehnologija  |x kakav  |x kemični vidik  |x prehranske sestavine  |x predelovalni postopki.