Kuharstvo : učbenik za predmet kuharstvo v 1.-4., 1.-3. in 1.-2. letniku programov gostinski tehnik, kuhar, gostinsko-turistični tehnik /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Levstek, Pepika. (Author)
Drugi avtorji: Štruk, Jožica. (Author of introduction, etc.), Hrovatin, Alenka, 1950- (Author of introduction, etc.), Munda, Jure. (Author of introduction, etc.), Koklič, Srečko. (Author of introduction, etc.), Verščaj, Elizabeta. (Author of introduction, etc.), Prelog, Marija, 1954- (Illustrator)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : DZS, 2007.
Izdaja:3. izd., 4. natis.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si