Prireja kopunjega mesa z različnimi genotipi piščancev = Increase of capone meat with different genotypes of chickens /

V zadnjem času se daje poseben poudarek živilom, ki veljajo za zdravo in visoko kvalitetno hrano, primerno na naravni način živalim priolagojene reje. Uporabniki pripisujejo perutninskim proizvodom iz sonaravnih rej na splošno boljšo kakovost, zato so tudi v perutninarstvu potrebne nove usmeritve v...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Volk, Marko. (Author), Brus, Maksimiljan, 1977- (Author), Ornik, Dragica. (Author), Holcman, Antonija. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Zbornik predavanj - 18. mednarodno znanstveno posvetovanje o prehrani domačih živali
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si