Savoury cuisine from the Zasavje region /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Mlakar Adamič, Jana. (Author), Lipar, Jernej. (Author), Rozina, Roman, 1960- (Author), Gumzej, Iztok. (Author)
Drugi avtorji: Balen, Robert. (Photographer), Jeseničnik, Tomo. (Photographer), Rozina, Lovro. (Photographer), Jerman Rajh, Nataša. (Translator), Ostanek, Alen. (Translator)
Format: Knjiga
Jezik:English
Slovenian
Izdano: Zagorje : Regionalni center za razvoj, 2013
Serija:V 3 krasne : Hrastnik, Trbovlje, Zagorje
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si