Kulinarika in oblikovanje /
Shranjeno v:
Drugi avtorji: | Miklavin, Taddea. (Editor) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
[Ljubljana] :
Zavod Big,
2014.
|
Serija: | Ideje / Zavod Big ;
7 |
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Sugar work : blown- and pulled-sugar techniques /
od: Boyle, Peter T.
Izdano: (1992) -
Naša kulinarika in vina = Slowenian culinary - art and wines /
od: Rajher, Zdenko. -
Slovenska kulinarika in vina : pomembna pravilna izbira /
od: Rajher, Zdenko. -
Kulinarika & kamen : povabilo na Kras in Brkine 2015 /
od: Renčelj, Stanislav.
Izdano: (2015) -
Kulinarika v ameriški angleščini /
od: Keršič Gaal, Ksenija.
Izdano: (2011)