Vpliv taninov na trajanje lag faze bakterij
Shranjeno v:
Main Authors: | Štumpf, Sara. (Author), Hostnik, Gregor. (Author), Primožič, Mateja, 1975- (Author), Leitgeb, Maja. (Author), Bren, Urban. (Author) |
---|---|
Format: | Software Book Chapter |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Zbornik povzetkov |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Seznanjenost študentov z bakterijo Escherichia coli kot patogen probiotik : (diplomsko delo) /
od: Ojsteršek, Klemen.
Izdano: (2017) -
Antimicrobial properties of tannin extracts
od: Štumpf, Sara., et al. -
Primerjava dveh metod za ugotavljanje prisotnosti bakterije Escherichia coli v vodi Podpeškega in Rakiškega jezera in dokazovanje njenih virulentnih sevov /
od: Ceglar, Maša., et al. -
Antimicrobial properties of tannin extracts as animal feed /
od: Štumpf, Sara., et al. -
Analiza "Shear lag" efekta na naknadno prednapeti betonski plošči z nosilci : magistrsko delo /
od: Kruškić, Jasna.
Izdano: (2016)