Postopki predelave grozdja /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Bavčar, Dejan. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : Kmetijski inštitut Slovenije, 2019.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00747cam a2200205 i 4500
001 302879232
003 SI-MaCOB
005 20200110000000.0
008 191127s2019 xv f|f |||1 ||slv c
020 |a 9789616998369 
080 |a 634.8+663.2  |2 UDCMRF 2011 
100 1 |a Bavčar, Dejan.   |4 aut  |0 (SI-MaCOB)4556643 
245 0 0 |a Postopki predelave grozdja /   |c Dejan Bavčar.  
260 |a Ljubljana :   |b Kmetijski inštitut Slovenije,   |c 2019. 
650 0 7 |a Kulturne rastline  |x Škodljivci.   |2 ssg 
650 0 7 |a Vino  |x Tehnologija  |v Priročniki.   |2 ssg 
650 0 7 |a Vino  |x Kemijska sestava  |v Priročniki.   |2 ssg 
653 0 |a vinarstvo  |a vino  |a mošt  |a predelava grozdja  |a pridelava vina 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak