Poznavanje fermentiranih živil in pijač med Slovenci Knowledge of fermented foods and drinks in Slovenia /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Fijan, Sabina. (Author), Šikić Pogačar, Maja. (Author), Fifer, Mojca. (Author), Vohar, Lea. (Author), Korošec, Domen, 1991- (Author), Lešnik Bolnar, Lucija. (Author), Cimprič, Neja. (Author), Kolman, Sanja. (Author), Borko, Marko, 1985- (Author), Mičetić-Turk, Dušanka. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:English
Slovenian
Teme:
Online dostop:https://press.um.si/index.php/ump/catalog/view/505/616/1125-2
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: International Scientific Conference "Research and Education in Nursing"
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si

Internet

https://press.um.si/index.php/ump/catalog/view/505/616/1125-2