Uporaba superkritičnih fluidov v prehrambeni industriji /

Uporaba superkritičnih fluidov v prehrambeni industriji je prikazana na lastno razvitem postopku izolacije antioksidativnih komponent rožmarina. V hrani, ki vsebuje maščobe, pride pod vplivom kisika do procesa avtooksidacije nenasičenih mašobnih kislin. Ta proces lahko zavremo z dodatkom antioksidan...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Rižner Hraš, Andreja. (Author), Knez, Željko. (Author), Bauman, Davorin. (Author), Murko, Stanislav. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Tehnologija, hrana, zdravje. Knjiga del. Proceedings
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si