Vpliv aktivnih molekul iz hladnih izvlečkov česna (Allium sativum) in pekoče paprike (Capsicum chinense) na sprožitev celične smrti v različnih rakavih celičnih linijah = The impact of active molecules from cold extracts of garlic (Allium sativum) and hot chilli pepper (Capsicum chinense) on triggering cell death in various cancer cell lines : doktorsko delo /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Schwarzlin, Romina. (Author)
Drugi avtorji: Švajger, Urban. (Thesis advisor)
Format: Thesis Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : [R. Schwarzlin], 2018.
Teme:
Online dostop:Prost dostop
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si

Internet

Prost dostop