Il vino al microscopio /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Castelli, Tommaso. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Italian
Izdano: Roma : L. Scialpi, 1969.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00548nam a2200181 i 4500
001 3908652
003 SI-MaCOB
005 20150414000000.0
008 150414s1969 it a |||||||||| ||ita c
015 |a It70-Feb 
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
080 |a 634.8+663.2 
100 1 |a Castelli, Tommaso.   |4 aut 
245 0 0 |a Il vino al microscopio /   |c Tommaso Castelli.  
260 |a Roma :   |b L. Scialpi,   |c 1969. 
300 |a 247 str. :   |b ilustr. ;   |c 22 cm.  
650 0 0 |a Wine and wine making  |x Microbiology.  
653 0 |a vinarstvo  |a mikrobiologija vina