Zakonodajni okvirji - prepoznavanje ekoloških živil in njihovih označb - pomote in zlorabe : prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Robačer, Martina. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Koraki do certificirane ponudbe ekoloških živil v gastronomiji : prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 /
od: Vukmanič, Tjaša. -
Certifikati ekoloških živil - ali jim lahko zaupamo? : predstavitev na simpoziju o pomenu ekološke hrane v okviru CRP "Ekološka živila v gastronomiji" - (EKO-GASTRO), Maribor, Ekonomska poslovna fakulteta Univerze v Mariboru, 23. 2. 2017 /
od: Vukmanič, Tjaša., et al. -
Označevanje ekoloških živil in možnosti certificiranja v gastronomiji : [predavanje na mednarodni konferenci z naslovom " Začuti lokalno - zaživi z navdihom: Povezanost podeželja in gostinsko-turistične ponudba", Novo mesto, 16. 6. 2016] /
od: Bavec, Martina., et al. -
Zakonodajni okvir - prepoznavanje ekoloških živil in njihovih označb - pomote, zlorabe, stališča odjemalcev : predavanje na dogodku z naslovom "Ekološka živila v prehrani študentov - priložnost tudi za ponudnike subvencionirane študentske prehrane" v okviru iniciative UM kot družbeno odgovorne in trajnostno naravnane univerze in projekta MGRT Ekološka živila v gastronomiji (EKO-GASTRO), Rektorat UM, Maribor, 13. 2. 2017 /
od: Robačer, Martina., et al. -
Ekološko kmetijstvo, razvoj in prepoznavanje ekoloških živil /
od: Bavec, Martina., et al.