Koraki do certificirane ponudbe ekoloških živil v gastronomiji : prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Vukmanič, Tjaša. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00841nam a2200157 i 4500
001 4352812
003 SI-MaCOB
005 20170915000000.0
008 170915s2017 xv ||||f||||||||| ||slv c
080 |a 631  |2 UDCMRF 2011 
100 1 |a Vukmanič, Tjaša.   |4 aut 
245 0 0 |a Koraki do certificirane ponudbe ekoloških živil v gastronomiji :   |b prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 /   |c Tjaša Vukmanič.  
653 0 |a ekološko kmetijstvo  |a ekološka živila  |a označevanje ekoloških živil  |a zakonodaja 
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |e ppiak