Koraki do certificirane ponudbe ekoloških živil v gastronomiji : prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
LEADER | 00841nam a2200157 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 4352812 | ||
003 | SI-MaCOB | ||
005 | 20170915000000.0 | ||
008 | 170915s2017 xv ||||f||||||||| ||slv c | ||
080 | |a 631 |2 UDCMRF 2011 | ||
100 | 1 | |a Vukmanič, Tjaša. |4 aut | |
245 | 0 | 0 | |a Koraki do certificirane ponudbe ekoloških živil v gastronomiji : |b prispevek na okrogli mizi, ki jo je organizirala Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru s partnerji z naslovom "Ekološka živila v gastronomiji BIO + LOKALNO = IDEALNO" na 55. Kmetijsko živilskem sejmu AGRA 2017, Gornja Radgona, 28. 8. 2017 / |c Tjaša Vukmanič. |
653 | 0 | |a ekološko kmetijstvo |a ekološka živila |a označevanje ekoloških živil |a zakonodaja | |
040 | |a FKMB |b slv |c SI-MaIIZ |d FKMB |e ppiak | ||
040 | |a FKMB |b slv |c SI-MaIIZ |d FKMB |e ppiak | ||
040 | |a FKMB |b slv |c SI-MaIIZ |e ppiak |