Možnosti hladne dezinfekcije v sladoledarnah = The possibility of cold desinfection in ice-cream plants /

Testirali smo uporabnost peroksiocetne kisline kot kemičnega sredstva za dezinfekcijo linij v sladoledarnah. Rezultati mikrobioloških analiz izplak in brisov so potrdili dobro dezinfekcijsko moč peroksiocetne kisline. Ker je postopek dezinfekcije s peroksiocetno kislino enostaven, ekonomsko upraviče...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Koren, Matjaž. (Author), Kokol, Peter. (Author), Golc, Slavica. (Author), Rogelj, Irena, 1955- (Author), Otrin, Maja. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Zbornik
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si