The Wordsworth dictionary of culinary & menu terms : [a rich diet of terms used for ingredients and recipes encountered in cuisine world-wide] /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Dale, Rodney. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
Ware (Hertfordshire) :
Wordsworth,
2000.
|
Serija: | Wordsworth reference
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Understanding cookery /
od: Picton, Margaret.
Izdano: (1992) -
21st century cook : the bible of ingredients, terms, tools & techniques /
od: Nilsen, Angela., et al.
Izdano: (2006) -
Joy of cooking /
od: Rombauer, Irma S., et al.
Izdano: (1999) -
Knigge 2000 bei Tisch : Sicherheit im Umgang mit schwierigen Produkten wie Artischocken, Hummer oder Käse /
od: Cavelius, Alexandra., et al.
Izdano: (1997) -
Tudi jaz lepo jem /
od: Gliha, Marjana.
Izdano: (1998)