Slovenski standard. SIST ISO 6541, Kmetijski pridelki in živilski proizvodi - Določanje vsebnosti surove vlaknine - Modificirana Scharrerjeva metoda : prevzet standard ISO 6541:1981 z metodo platnice /
Shranjeno v:
Korporativna značnica: | |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | English |
Izdano: |
[Ljubljana] :
Urad Republike Slovenije za standardizacijo in meroslovje,
1995.
|
Izdaja: | 1. izd. |
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
LEADER | 01534cam a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 50916352 | ||
003 | SI-MaCOB | ||
005 | 20010418000000.0 | ||
008 | 950608s1995 xv ||u f||| ||eng|c | ||
017 | |a 9502431 |b svn | ||
040 | |a NUK |b slv |c SI-MaIIZ |d UKM |e ppiak | ||
041 | 0 | |a eng |b mul | |
080 | |a 006.3/.8 |2 do 4. izd. | ||
245 | 1 | 0 | |a Slovenski standard. |n SIST ISO 6541, |p Kmetijski pridelki in živilski proizvodi - Določanje vsebnosti surove vlaknine - Modificirana Scharrerjeva metoda : prevzet standard ISO 6541:1981 z metodo platnice / |c izdal Urad Republike Slovenije za standardizacijo in meroslovje pri Ministrstvu za znanost in tehnologijo. |
246 | 3 | 1 | |a Agricultural food products - Determination of crude fibre content - Modified Scharrer method |
246 | 3 | 1 | |a Produits agricoles alimentaires - Détermination de l'indice d'insoluble dit "cellulosique" - Méthode de Scharrer modifiée |
246 | 3 | |a SIST ISO 6541 | |
246 | 3 | |a SIST ISO 6541:1995 (en) | |
246 | 3 | |a SIST ISO 6541 : 1995 | |
250 | |a 1. izd. | ||
260 | |a [Ljubljana] : |b Urad Republike Slovenije za standardizacijo in meroslovje, |c 1995. | ||
300 | |a III, 4 str. ; |c 30 cm. | ||
500 | |a Vzpor. nasl. v angl. in franc. | ||
500 | |a Besedilo standarda v angl. | ||
650 | 0 | 4 | |a kmetijski proizvodi |x živila |x žitarice |x analiza organskih snovi |x določanje vsebnosti |x netopne snovi |x standardizacija |x SIST ISO 6541 |v standardi |z Slovenija. |
710 | 1 | 2 | |a Slovenija. |b Urad za standardizacijo in meroslovje. |t Slovenski standard. |
740 | 0 | 2 | |a Slovenski standard. |