Tehnologija izdelovanja mesnih izdelkov in priprave mesa. Del 1, Tehnologija izdelovanja bekona /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Bučar, Franc, 1926-2000. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : Biotehniška fakulteta, 1967.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00711nam a2200181 i 4500
001 5367809
003 SI-MaCOB
005 20151006000000.0
008 850701s1967 xv a ||p |||| ||slv c
080 |a 637  |2 do 4. izd. 
100 1 |a Bučar, Franc,   |d 1926-2000.   |4 aut 
245 0 0 |a Tehnologija izdelovanja mesnih izdelkov in priprave mesa.   |n Del 1,   |p Tehnologija izdelovanja bekona /   |c Franc Bučar.  
260 |a Ljubljana :   |b Biotehniška fakulteta,   |c 1967. 
300 |a 147 str., [12] str. pril. :   |b ilustr. ;   |c 25 cm.  
504 |a Bibliografija: str. 137-145.  
653 0 |a meso  |a mesni izdelki  |a tehnologija  |a učbeniki za visoke šole 
040 |a UKM  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
040 |a UKM  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak