Stabilizacija piščančjega mesa z naravnimi antioksidanti

Prehrambeni proizvodi so med procesom proizvodnje in skladiščenjem izpostavljeni različnim eksogenim faktorjem, ki lahko povzročijo spremembo barve, vonja in okusa. Opazovan je bil časovni potek oksidacije nenasičenih maščobnih kislin v vakuumsko pakiranih piščančjih hrenovkah (brez ovitka) v odvisn...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Rižnar, Klavdija. (Author), Čelan, Štefan. (Author), Knez, Željko. (Author), Hadolin Kolar, Majda. (Author), Bauman, Davorin. (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Jubilejni 10. Slovenski kemijski dnevi 2004, Maribor, 23. in 24. september 2004
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si