Inovativni procesi za formulacijo živilskih in farmacevtskih učinkovin : magistrsko delo /

Predloženo delo zajema raziskave faznih ravnotežij vanilinov (vanilin, o-vanilin, etilvanilin in etil-o-vanilin) v zgoščenih plinih, Z modificirano kapilarno metodo smo določili fazne prehode trdno-tekoče v.anilinov v CO2 in nekaterih fluoroogljikovodikih. S statično-analitično metodo smo izmerili t...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Čretnik, Lucija. (Author)
Drugi avtorji: Škerget, Mojca. (Thesis advisor)
Format: Thesis Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : [L. Čretnik], 2004.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si