Inovativni procesi za formulacijo živilskih in farmacevtskih učinkovin : magistrsko delo /
Predloženo delo zajema raziskave faznih ravnotežij vanilinov (vanilin, o-vanilin, etilvanilin in etil-o-vanilin) v zgoščenih plinih, Z modificirano kapilarno metodo smo določili fazne prehode trdno-tekoče v.anilinov v CO2 in nekaterih fluoroogljikovodikih. S statično-analitično metodo smo izmerili t...
Shranjeno v:
Glavni avtor: | |
---|---|
Drugi avtorji: | |
Format: | Thesis Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Maribor :
[L. Čretnik],
2004.
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Vzdrževanje sistema
Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.
Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: