Vpliv najpogosteje uporabljenih umetnih in naravnih sladil na rast izbranih črevesnih mikroorganizmov : biotehnologija, kmetijstvo, živilstvo : raziskovalna naloga /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Štumberger, Gabriela. (Author), Pečovnik, Doroteja Teja. (Author)
Korporativna značnica: Srečanje Mladi za napredek Maribora
Drugi avtorji: Holnthaner Zorec, Katja, 1966- (Thesis advisor), Tkavc, Rok. (Thesis advisor)
Format: Conference Proceeding Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : II. gimnazija, 2016.
Teme:
Online dostop:http://zpm-mb.si/wp-content/uploads/2016/06/SŠ_Biotehnologija_Vpliv_najpogosteje_uporabljenih_umetnih.pdf
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si

Internet

http://zpm-mb.si/wp-content/uploads/2016/06/SŠ_Biotehnologija_Vpliv_najpogosteje_uporabljenih_umetnih.pdf