Koeficient snovnega prenosa kisika v bio-procesih : eksperimentalno določevanje deležev vpliva procesnih parametrov s Taguchijevo metodo /
Prenos kisika iz plinske v tekočo fazo je odločujočega pomena pri načrtovanju, optimizaciji in upravljanju bio-farmacevtskih sistemov, ki vsebujejo aerobno fermentacijo Ponavadi je hitrost prenosa kisika podana z volumskim koeficientom prenosa kisika (kLa). V prispevku opisujemo eksperimentalno dolo...
Shranjeno v:
Main Authors: | Tramšek, Marko. (Author), Goršek, Andreja, 1961- (Author) |
---|---|
Format: | Book Chapter |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Slovenski kemijski dnevi 2006, Maribor, 21. in 22. september 2006 |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Determination of the process parameters relative influence on k[sub]La value using Taguchi design methodology /
od: Tramšek, Marko., et al. -
Process parameters contribution on k[sub]La value in bioprocess : experimental determination in modified RC1 using Taguchi method /
od: Tramšek, Marko., et al. -
Analysis of process parameters relative influence on sucrose hydrolysis reaction time - combination of experimental design and up-to-date equipment
od: Zajšek, Katja., et al. -
In-situ investigation of sucrose hydrolysis - successful link between design of experiment, RC1 and reactIR system /
od: Zajšek, Katja., et al. -
Analyzing the process parameters impacts on kefir grains increase, using Taguchi experimental design methodology
od: Tramšek, Marko., et al.