Aromatične spojine jagod (Fragaria x ananassa Duch.) : diplomsko delo /

Jagodam daje skladen in na splošno všečen okus razmerje sladkorjev ter organskih kislin. Poleg tega so v plodovih prisotne tudi hlapne (aromatične) spojine, ki se izločajo med zorenjem in pomembno prispevajo h končni aromi dozorelih jagod. V sklopu tega zaključnega dela smo ugotavljali, katere posam...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Penič, Katarina. (Author)
Drugi avtorji: Cvelbar Weber, Nika. (Thesis advisor)
Format: Thesis Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : [K. Penič], 2022.
Teme:
Online dostop:https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=82659
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si

Internet

https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=82659