Protimikrobni učinek hmeljnega ekstrakta pridobljenega s superkritičnim CO2

V Laboratoriju za separacijske procese in produktno tehniko Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, smo raziskali protimikrobni učinek hmeljnega ekstrakta pridobljenega s superkritičnim CO2. Prednosti ekstrakcije s superkritičnim CO2 so predvsem v dobljenem končnem produktu, ki je zelo koncentr...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Botić, Tanja. (Author), Košir, Iztok Jože, 1970- (Author), Škerget, Mojca. (Author), Knez, Željko. (Author)
Format: Software Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Slovenski kemijski dnevi 2008, Maribor, 25. in 26. september 2008
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si