Matematični model za določitev hitrosti nastajanja etanola med fermentacijo kefirja

Z ne-strukturiranim matematičnim modelom smo opisali kinetične osnove proizvodnje etanola med šaržno fermentacijo kefirja. V ta namen smo proučili kinetiko rasti kefirnih zrn in proizvodnje etanola. Eksperimentalnim podatkom,ki smo jih pridobili s serijo šaržnih fermentacij, smo prilegali dva različ...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Zajšek, Katja. (Author), Goršek, Andreja, 1961- (Author)
Format: Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Slovenski kemijski dnevi 2009, Maribor, 24. in 25. september 2009
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si