Matematični model za določitev hitrosti nastajanja etanola med fermentacijo kefirja
Z ne-strukturiranim matematičnim modelom smo opisali kinetične osnove proizvodnje etanola med šaržno fermentacijo kefirja. V ta namen smo proučili kinetiko rasti kefirnih zrn in proizvodnje etanola. Eksperimentalnim podatkom,ki smo jih pridobili s serijo šaržnih fermentacij, smo prilegali dva različ...
Shranjeno v:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Book Chapter |
Jezik: | Slovenian |
Teme: | |
Sorodne knjige/članki: | Vsebovano v:
Slovenski kemijski dnevi 2009, Maribor, 24. in 25. september 2009 |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Vzdrževanje sistema
Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.
Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate: