Procesna tehnika v živilstvu 1 : [učbenik] /
Shranjeno v:
Main Authors: | Smaka-Kincl, Vesna. (Author), Žumer, Miha. (Author), Žlender, Božidar. (Author), Korbar, Rajko. (Author), Žižek, Duška. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Državna založba Slovenije,
1989
|
Izdaja: | 1. natis. |
Serija: | Sredje izobraževanje. Vzgojnoizobraževalni program: živilstvo
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Procesna tehnika v živilstvu : gradivo /
od: Smaka-Kincl, Vesna., et al.
Izdano: (1989) -
Konzerviranje in zamrzovanje v gospodinjstvu /
od: Grum, Andreja.
Izdano: (1976) -
Podaljšanje obstojnosti živil = Prolongation of the shelf life of foods /
Izdano: (1995) -
Konzerviranje in zamrzovanje /
od: Grum, Andreja., et al.
Izdano: (1989) -
Konzerviranje in zamrzovanje v gospodinjstvu /
od: Grum, Andreja., et al.
Izdano: (1986)