Ocenjevanje kvalitete moke in kruha v industrijskem obsegu proizvodnje : diplomska naloga /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Jazbinšek, Zlatka. (Author)
Drugi avtorji: Kerin, Danimir. (Thesis advisor)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : [Z. Jazbinšek], 1984.
Serija:Diplomska dela študentov Višje agronomske šole v Mariboru
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00669nam a2200181 i 4500
001 206636
003 SI-MaCOB
005 20010308000000.0
008 920123s1984 xv ||||||m |||| ||slv c
040 |a FKMB  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d FKMB  |e ppiak 
080 |a 664  |2 do 4. izd. 
100 1 |a Jazbinšek, Zlatka.   |4 aut 
245 0 0 |a Ocenjevanje kvalitete moke in kruha v industrijskem obsegu proizvodnje :   |b diplomska naloga /   |c Zlatka Jazbinšek ; [mentor: Danimir Kerin].  
260 |a Maribor :   |b [Z. Jazbinšek],   |c 1984. 
300 |a 38 f. ;   |c 30 cm.  
490 0 |a Diplomska dela študentov Višje agronomske šole v Mariboru 
653 0 |a kruh  |a moka  |a kvaliteta 
700 1 |a Kerin, Danimir.   |4 ths