Napovedovanje vsebnosti intramuskularne maščobe v prašičjem in govejem mesu z NIR spektroskopijo : diplomsko delo = Prediction of intramuscular fat in pork and beef by NIR spectroscopy : graduation thesis /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Prevolnik, Maja. (Author)
Drugi avtorji: Škorjanc, Dejan. (Thesis advisor), Čandek-Potokar, Marjeta. (Thesis advisor)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : [M. Prevolnik], 2005.
Serija:Diplomska dela študentov Fakultete za kmetijstvo v Mariboru. Univerzitetna diplomska naloga
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si