Uporabnost NIR spektroskopije za napovedovanje kemične sestave mesa in mesnih izdelkov : diplomsko delo /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Drevenšek, Andreja, 1988- (Author)
Drugi avtorji: Čandek Potokar, Marjeta. (Thesis advisor)
Format: Thesis Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : [A. Drevenšek], 2010.
Serija:Diplomska dela študentov Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Univerze v Mariboru. Bolonjske diplomske naloge : Univerzitetni študij
Teme:
Online dostop:http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=17354
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si

Internet

http://dkum.uni-mb.si/Dokument.php?id=17354