Kruh kot ključna beseda slovenskega kulinaričnega turizma : magistrsko delo = On bread as the keyword in Slovenia's culinary tourism : master's thesis /

V magistrskem delu Kruh kot ključna beseda slovenskega kulinaričnega turizma z različnimi jezikoslovnimi analizami preučujemo leksem kruh, da bi pokazali, kako pomembno mesto zaseda v slovenskem mentalnem leksikonu. S korpusno analizo v splošnem korpusu Gigafida in turističnem korpusu TURK smo prido...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Kac, Urša. (Author)
Drugi avtorji: Stramljič Breznik, Irena. (Thesis advisor)
Format: Thesis Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : [U. Kac], 2016.
Teme:
Online dostop:https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=64113
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si

Internet

https://dk.um.si/IzpisGradiva.php?id=64113