Leksem kruh in njegove tvorjenke v specializiranih in splošnih slovarskih ter korpusnih virih /

Prispevek prinaša pregled najpogostejših besednih zvez z leksemi kruh, krušni ali kruhov in frazemov s sestavino kruh. Korpusne analize namreč kažejo, da je družljivost leksema kruh zelo velika. Poleg opaznega števila prostih tvori večje število terminoloških in frazeoloških besednih zvez, v katerih...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Kac, Urša. (Author)
Drugi avtorji: Stramljič Breznik, Irena. (Thesis advisor)
Format: Book Chapter
Jezik:Slovenian
Teme:
Sorodne knjige/članki:Vsebovano v: Jezikoslovni zapiski
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si