Slovenske prehranske tabele. Meso in mesni izdelki = Slovenian food composition tables. Meat and meat products /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Golob, Terezija, 1950- (Editor), Stibilj, Vekoslava. (Author), Žlender, Božidar. (Author), Kropf, Urška. (Editor), Korošec, Mojca, 1973- (Editor), Polak, Tomaž, 1975- (Author), Salobir, Janez. (Author), Čandek-Potokar, Marjeta. (Author), Plestenjak, Anamarija. (Author), Demšar, Lea, 1963- (Author)
Drugi avtorji: Bertoncelj, Jasna. (Editor), Koroušić-Seljak, Barbara. (Editor)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2006
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si