Das neue Einfrierhandbuch : Verpacken, Einfrieren, Auftauen nach den modernsten Erkenntnissen : Originalausgabe /
Shranjeno v:
Glavni avtor: | Meyer-Berkhout, Edda. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | German |
Izdano: |
München :
Wilhelm Heyne Verlag,
c. 1993.
|
Serija: | Heyne Kochbuch Reihe ;
4652 |
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Podaljšanje obstojnosti živil = Prolongation of the shelf life of foods /
Izdano: (1995) -
Preparation of peaches for freezing /
od: Woodroof, J.G., et al.
Izdano: (1947) -
Zmrzovanje, sodoben način konzerviranja živil.
Izdano: (1973) -
Zmrzovanje, sodoben način konzerviranja živil.
Izdano: (1972) -
Shranjujete paradižnik in jabolka v hladilnik? Napaka! : prispevek v jutranjem programu Radia Maribor, 10. avgust 2020 /
od: Kozmos, Martin.