Tehnologija mesa in mesnih izdelkov : 2. letnik : študijsko gradivo. Del 2, Tehnologija mesnih izdelkov /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Vombergar, Blanka. (Author), Arzenšek Pinter, Rosvita. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : Živilska šola, Višja strokovna šola, 2007
Izdaja:7., dopolnjena izd., ponatis.
Serija:Zbirka Višješolski izobraževalni program Živilstvo
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 01037cam a2200253 i 4500
001 235277824
003 SI-MaCOB
005 20080509000000.0
008 071001s2007 xv a ||p |||| ||slv c
017 |a 900800943  |b svn 
020 |a 9789612580254 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
080 |a 664 
100 1 |a Vombergar, Blanka.   |4 aut 
245 0 0 |a Tehnologija mesa in mesnih izdelkov :   |b 2. letnik : študijsko gradivo.   |n Del 2,   |p Tehnologija mesnih izdelkov /   |c Blanka Vombergar, Rosvita Arzenšek Pinter.  
246 3 |a Študijsko gradivo za 2. letnik 
250 |a 7., dopolnjena izd., ponatis.  
260 |a Maribor :   |b Živilska šola, Višja strokovna šola,   |c 2007  |e (Maribor :   |f GBT Marksl)  
300 |a 110 str. :   |b ilustr. ;   |c 30 cm.  
490 0 |a Zbirka Višješolski izobraževalni program Živilstvo 
500 |a 76 izv. 
504 |a Bibliografija: str. 107-110.  
650 0 4 |a živilska tehnologija  |x meso  |x mesni izdelki  |x predelava mesa  |v učbeniki za višje šole.  
700 1 2 |a Arzenšek Pinter, Rosvita.   |4 aut