Tehnologija mesa in mesnih izdelkov : 2. letnik : študijsko gradivo. Del 2, Tehnologija mesnih izdelkov /
Shranjeno v:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Maribor :
Živilska šola, Višja strokovna šola,
2007
|
Izdaja: | 7., dopolnjena izd., ponatis. |
Serija: | Zbirka Višješolski izobraževalni program Živilstvo
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
LEADER | 01037cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 235277824 | ||
003 | SI-MaCOB | ||
005 | 20080509000000.0 | ||
008 | 071001s2007 xv a ||p |||| ||slv c | ||
017 | |a 900800943 |b svn | ||
020 | |a 9789612580254 | ||
040 | |a NUK |b slv |c SI-MaIIZ |d UKM |e ppiak | ||
080 | |a 664 | ||
100 | 1 | |a Vombergar, Blanka. |4 aut | |
245 | 0 | 0 | |a Tehnologija mesa in mesnih izdelkov : |b 2. letnik : študijsko gradivo. |n Del 2, |p Tehnologija mesnih izdelkov / |c Blanka Vombergar, Rosvita Arzenšek Pinter. |
246 | 3 | |a Študijsko gradivo za 2. letnik | |
250 | |a 7., dopolnjena izd., ponatis. | ||
260 | |a Maribor : |b Živilska šola, Višja strokovna šola, |c 2007 |e (Maribor : |f GBT Marksl) | ||
300 | |a 110 str. : |b ilustr. ; |c 30 cm. | ||
490 | 0 | |a Zbirka Višješolski izobraževalni program Živilstvo | |
500 | |a 76 izv. | ||
504 | |a Bibliografija: str. 107-110. | ||
650 | 0 | 4 | |a živilska tehnologija |x meso |x mesni izdelki |x predelava mesa |v učbeniki za višje šole. |
700 | 1 | 2 | |a Arzenšek Pinter, Rosvita. |4 aut |