Senzorično izobraževanje na področju živil in vina : študijsko gradivo /
Shranjeno v:
Main Authors: | , , , , |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo,
2009.
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
LEADER | 00978cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 245011200 | ||
003 | SI-MaCOB | ||
005 | 20120726000000.0 | ||
008 | 090403s2009 xv a ||p |||| ||slv c | ||
017 | |b svn | ||
020 | |a 9789616333740 | ||
040 | |a NUK |b slv |c SI-MaIIZ |d UKM |e ppiak | ||
080 | |a 664 |2 UDCMRF 2006 | ||
245 | 1 | 0 | |a Senzorično izobraževanje na področju živil in vina : |b študijsko gradivo / |c Terezija Golob ... [et al.]. |
260 | |a Ljubljana : |b Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, |c 2009. | ||
300 | |a 20 str. : |b ilustr. ; |c 30 cm. | ||
650 | 0 | 4 | |a živilska tehnologija |x živila |x senzorična analiza |v učbeniki za visoke šole. |
650 | 0 | 4 | |a vinarstvo |x enologija |x vino |x senzorična analiza |v učbeniki za visoke šole. |
653 | 0 | |a analitske metode | |
700 | 1 | 2 | |a Golob, Terezija, |d 1950- |4 aut |
700 | 1 | 2 | |a Korošec, Mojca, |d 1973- |4 aut |
700 | 1 | 2 | |a Kropf, Urška. |4 aut |
700 | 1 | 2 | |a Košmerl, Tatjana. |4 aut |
700 | 1 | |a Bertoncelj, Jasna. |4 aut |