Senzorično izobraževanje na področju živil in vina : študijsko gradivo /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Golob, Terezija, 1950- (Author), Korošec, Mojca, 1973- (Author), Kropf, Urška. (Author), Košmerl, Tatjana. (Author), Bertoncelj, Jasna. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Ljubljana : Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo, 2009.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 00978cam a2200253 i 4500
001 245011200
003 SI-MaCOB
005 20120726000000.0
008 090403s2009 xv a ||p |||| ||slv c
017 |b svn 
020 |a 9789616333740 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
080 |a 664  |2 UDCMRF 2006 
245 1 0 |a Senzorično izobraževanje na področju živil in vina :   |b študijsko gradivo /   |c Terezija Golob ... [et al.].  
260 |a Ljubljana :   |b Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo,   |c 2009. 
300 |a 20 str. :   |b ilustr. ;   |c 30 cm.  
650 0 4 |a živilska tehnologija  |x živila  |x senzorična analiza  |v učbeniki za visoke šole.  
650 0 4 |a vinarstvo  |x enologija  |x vino  |x senzorična analiza  |v učbeniki za visoke šole.  
653 0 |a analitske metode 
700 1 2 |a Golob, Terezija,   |d 1950-   |4 aut 
700 1 2 |a Korošec, Mojca,   |d 1973-   |4 aut 
700 1 2 |a Kropf, Urška.   |4 aut 
700 1 2 |a Košmerl, Tatjana.   |4 aut 
700 1 |a Bertoncelj, Jasna.   |4 aut