Senzorično izobraževanje na področju živil in vina : študijsko gradivo /
Shranjeno v:
Main Authors: | Golob, Terezija, 1950- (Author), Korošec, Mojca, 1973- (Author), Kropf, Urška. (Author), Košmerl, Tatjana. (Author), Bertoncelj, Jasna. (Author) |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Ljubljana :
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo,
2009.
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
Podobne knjige/članki
-
Študijsko gradivo za senzorično izobraževanje /
od: Golob, Terezija, 1950-, et al.
Izdano: (2008) -
Senzorika vina : študijsko gradivo tečaja za člane Društva vinogradnikov Sevnica - Boštanj /
od: Košmerl, Tatjana., et al.
Izdano: (2012) -
Senzorične lastnosti mošta in vina : študijsko gradivo za pokuševalce vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina /
od: Košmerl, Tatjana., et al.
Izdano: (2007) -
Poenotenje okusa pri senzoričnem ocenjevanju vina : študijsko gradivo za dodatno izobraževanje pokuševalcev vina, mošta in drugih proizvodov iz grozdja in vina /
od: Košmerl, Tatjana., et al.
Izdano: (2006) -
Usposabljanje preskuševalcev medu : študijsko gradivo /
od: Golob, Terezija, 1950-, et al.
Izdano: (2009)