Tehnologija mesa : 2. letnik. Študijsko gradivo /
Shranjeno v:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Knjiga |
Jezik: | Slovenian |
Izdano: |
Maribor :
Izobraževalni center Piramida, Višja strokovna šola,
2011
|
Izdaja: | 2. spremenjena in dopolnjena izd. |
Serija: | Zbirka Višješolski študijski program Živilstvo in prehrana
|
Teme: | |
Oznake: |
Označite
Brez oznak, prvi označite!
|
LEADER | 01054cam a2200253 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 260628736 | ||
003 | SI-MaCOB | ||
005 | 20120831000000.0 | ||
008 | 120229s2011 xv a ||p |||| ||slv c | ||
017 | |a 201203997 |b svn | ||
020 | |a 9789612581374 | ||
040 | |a NUK |b slv |c SI-MaIIZ |d UKM |e ppiak | ||
080 | |a 637 |2 UDCMRF 2006 | ||
100 | 1 | |a Vombergar, Blanka. |4 aut | |
245 | 0 | 0 | |a Tehnologija mesa : |b 2. letnik. |p Študijsko gradivo / |c Blanka Vombergar, Rosvita Arzenšek Pinter. |
246 | 3 | |a Študijsko gradivo za 2. letnik | |
250 | |a 2. spremenjena in dopolnjena izd. | ||
260 | |a Maribor : |b Izobraževalni center Piramida, Višja strokovna šola, |c 2011 |e (Maribor : |f GBT Marksl) | ||
300 | |a IX, 203 str. : |b ilustr. ; |c 29 cm. | ||
490 | 0 | |a Zbirka Višješolski študijski program Živilstvo in prehrana | |
500 | |a Podrejeni nasl. v kolofonu: Študijsko gradivo za 2. letnik. | ||
500 | |a 50 izv. | ||
650 | 0 | 4 | |a živilska tehnologija |x meso |x predelava mesa |x mesni izdelki |v učbeniki za višje šole. |
700 | 1 | 2 | |a Arzenšek Pinter, Rosvita. |4 aut |