Tehnologija mesa : 2. letnik. Študijsko gradivo /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Main Authors: Vombergar, Blanka. (Author), Arzenšek Pinter, Rosvita. (Author)
Format: Knjiga
Jezik:Slovenian
Izdano: Maribor : Izobraževalni center Piramida, Višja strokovna šola, 2011
Izdaja:2. spremenjena in dopolnjena izd.
Serija:Zbirka Višješolski študijski program Živilstvo in prehrana
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!
LEADER 01054cam a2200253 i 4500
001 260628736
003 SI-MaCOB
005 20120831000000.0
008 120229s2011 xv a ||p |||| ||slv c
017 |a 201203997  |b svn 
020 |a 9789612581374 
040 |a NUK  |b slv  |c SI-MaIIZ  |d UKM  |e ppiak 
080 |a 637  |2 UDCMRF 2006 
100 1 |a Vombergar, Blanka.   |4 aut 
245 0 0 |a Tehnologija mesa :   |b 2. letnik.   |p Študijsko gradivo /   |c Blanka Vombergar, Rosvita Arzenšek Pinter.  
246 3 |a Študijsko gradivo za 2. letnik 
250 |a 2. spremenjena in dopolnjena izd. 
260 |a Maribor :   |b Izobraževalni center Piramida, Višja strokovna šola,   |c 2011  |e (Maribor :   |f GBT Marksl)  
300 |a IX, 203 str. :   |b ilustr. ;   |c 29 cm.  
490 0 |a Zbirka Višješolski študijski program Živilstvo in prehrana 
500 |a Podrejeni nasl. v kolofonu: Študijsko gradivo za 2. letnik.  
500 |a 50 izv. 
650 0 4 |a živilska tehnologija  |x meso  |x predelava mesa  |x mesni izdelki  |v učbeniki za višje šole.  
700 1 2 |a Arzenšek Pinter, Rosvita.   |4 aut