Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu in turizmu zbornik prispevkov 3. mednarodne strokovne konference, 24.-25. oktober 2014, Ljubljana, Slovenija = Trends and challenges in food technology, nutrition, hospitality and tourism : 3rd International Professional Conference proceedings, October 24th-25th 2014, Ljubljana, Slovenia /

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Korporativna značnica: Mednarodna strokovna konferenca Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu in turizmu
Drugi avtorji: Vidrih, Tjaša. (Editor), Ozimek, Boštjan. (Editor), Kržin Stepišnik, Jasna. (Editor), Stebernak, Katja. (Editor), Krajnik, Maja. (Editor), Cvitkovič, Dejan. (Editor)
Format: Software eKnjiga
Jezik:Slovenian
English
Izdano: Ljubljana : Biotehniški izobraževalni center = Biotechnical Educational Center, 2014.
Teme:
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!

Vzdrževanje sistema

Trenutno vzdržujemo knjižnični informacijski sistem.

Informacije o zalogi so trenutno nedostopne. Opravičujemo se za nevšečnosti in vas prosimo da nas ponovno kontaktirate:

it.ukm@um.si